Ik ga op vakantie of ik ben tijdelijk niet beschikbaar. Hoe geef ik aan dat ik niet beschikbaar ben?

Ik ga op vakantie of ik ben tijdelijk niet beschikbaar. Hoe geef ik aan dat ik niet beschikbaar ben?

Afdrukken

Gewijzigd op: Wo, 18 Aug, 2021 at 2:36 PM

In je profiel kun je je beschikbaarheid aanpassen. Klik rechtsboven op je naam en ga naar 'Settings'. Links, onder 'Profile', zie je een zwarte knop met 'change availability'. Hier kun je de dagen selecteren waarop je niet beschikbaar bent. Deze dagen worden rood gemarkeerd. Klik vervolgens op de gele balk direct boven de agenda op 'save availability'. Opdrachten met een deadline op een van deze dagen kunnen niet aan jou toegewezen worden. Klik vervolgens op de gele knop met 'save changes' onderaan je profiel om de wijzigingen op te slaan.