Wanneer is een project afgerond?

Afdrukken

Gewijzigd op: Wo, 12 Mei, 2021 at 3:53 PM

Als de opdrachtgever tevreden is met jouw tekst, accepteert hij of zij de tekst en geeft het project een score. Jij ontvangt hierover een e-mail met daarin de vraag het project ook te beoordelen. Dat kan via de knop in de e-mail. Je kunt een score van 0-10 geven. Klik vervolgens op 'submit'. Het project is nu afgerond.

Let op: wacht hier alsjeblieft niet mee, want anders blijft het project op 'final review' staan en dan kun je niet factureren.