Hoe geef ik freelancers toegang tot mijn document?

Afdrukken

Gewijzigd op: Wo, 30 Jun, 2021 at 11:48 AM

Als je met Google Docs werkt, is het belangrijk dat je de geselecteerde freelancer direct toegang geeft tot je document zodat de gekozen deadlines gehaald kunnen worden. Het document delen kan via de knop 'Delen' rechtsboven in het scherm. Vul het e-mailadres van de freelancer in en klik op 'Verzenden'.

Een andere optie is om iedereen toegang te geven die de link naar het document heeft. Ga hiervoor ook naar 'Delen' rechtsboven in het scherm en naar 'Link ophalen'. Verander de status in 'Iedereen met de link mag bewerken' en klik op 'Klaar'.

Voor het e-mailadres van de gekozen freelancer kun je contact opnemen met support@contentoo.com. We helpen je zo snel mogelijk.