Hoe kan ik een nieuwe user toevoegen?

Afdrukken

Gewijzigd op: Wo, 30 Jun, 2021 at 11:50 AM

Als je een nieuwe user wilt toevoegen, klik dan op de knop 'add user'. Vul de naam, het e-maildres en het telefoonnummer van je collega in en klik op 'add client'. Vervolgens klik je op 'save changes'. Je collega ontvangt een e-mail vanuit het platform met daarin een link om een wachtwoord te kiezen. Deze link is 48 uur geldig. Als het wachtwoord gekozen is, heeft de nieuwe user toegang tot het platform. Als je een user wilt verwijderen, klik je op het prullenbakje rechts van de user en vervolgens op 'save changes'.

Heb je geen admin-rechten? Neem contact met ons op via support@contentoo.com of maak rechtsboven een ticket aan. We helpen je zo snel mogelijk.