Ik kan geen feedback uploaden. Wat moet ik doen?

Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 18 Mei, 2021 at 7:19 PM

Je kunt feedback uploaden nadat een freelancer content heeft aangeleverd. Dat kan in het Google Doc zelf door op de knop 'deliver feedback' te klikken. Werk je met Word, dan kun je een nieuwe versie inclusief wijzigingen en/of opmerkingen aanleveren via 'drafts'. Mocht het niet lukken, dan kan het zijn dat er geen content is aangeleverd via 'drafts'. Vraag in dat geval aan de freelancer om de content via 'drafts' aan te leveren.

Kom je er niet uit? Neem contact met ons op via support@contentoo.com of maak rechtsboven een ticket aan. We helpen je zo snel mogelijk.