Ik weet niet zeker welke freelancers ik moet kiezen. Wat moet ik doen?

Ik weet niet zeker welke freelancers ik moet kiezen. Wat moet ik doen?

Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 18 Mei, 2021 at 5:32 PM

Je kunt op twee manieren een freelancer kiezen:

1) Je gaat direct naar het profiel van een freelancer en maakt daar een project aan, of

2) Je maakt een project aan door rechtsboven op 'new project' te klikken.

In het laatste geval kiest de software als je de briefing hebt aangemaakt de meest geschikte freelancer om dit project op te pakken. Kom je er niet uit? Vraag hulp in de chat of stuur een e-mail naar support@contentoo.com