Wat moet ik doen in het geval van een storing?

Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 18 Mei, 2021 at 7:16 PM

In het geval van een storing kun je de volgende stappen doorlopen:

1. Je ‘cachegeheugen' leegmaken. Dit doe je door in de rechterbovenhoek van je browser op de drie puntjes te klikken en naar 'Geschiedenis' te gaan. Vervolgens klik je op 'Browsegegevens wissen' en dan vink je 'Cookies en sitegegevens' en 'Gecachte afbeeldingen en bestanden' aan om ze te wissen.

2. Wanneer dit niet werkt, ontvangt support graag een screenshot van je scherm. Dit kun je maken van de ‘Console’ en ‘Network’ via ‘developer’ tools. Dit doe je door op de pagina te zijn waar het probleem zich voordoet. Via je rechtermuisknop ga je naar ‘Inspecteren’, je klikt op ‘Console’ en ‘Network’ en maakt van beide codes een screenshot.

De screenshots kun je samen met een korte toelichting van het probleem mailen naar support@contentoo.com. We helpen je zo snel mogelijk.